Wij staan voor u klaar

Invisalign

Je tanden rechtzetten met een transparante beugel dankzij Invisalign

Transparante beugels / aligners / Invisalign

Vol trots kunnen we u melden dat wij vanaf heden ook onzichtbare beugels aanbieden. Hiervoor werken we samen met Invisalign. Invisalign bestaat al tientallen jaren en is dé pionier op het gebied van onzichtbare beugels, ook wel aligners genoemd. Feitelijk hebben zij de transparante beugels (aligners) bedacht én groot gemaakt. Inmiddels zijn er nog vele andere aanbieders van transparante beugels die de voetsporen van Invisalign volgen. Echter, wij werken bij voorkeur met Invisalign samen. Simpelweg voor de reden dat zij al tientallen miljoenen patiënten hebben behandeld wereldwijd en daardoor over heel veel data beschikken. Deze data is belangrijk omdat zij daarmee veruit de beste en best voorspelbare resultaten kunnen behalen. Voorspelbaarheid en kwaliteit vinden wij belangrijk in onze praktijk.

Doordat wij deze transparante beugels binnen een groep inkopen, profiteert u bovendien van hoge kortingen die wij 1 op 1 aan u doorberekenen. U krijgt dus de beste mogelijke behandeling (zeg maar, de Bentley), maar betaalt een gemiddelde prijs (zeg maar, de Opel).

Wij werken hiervoor samen met orthodontist dr. Alon Akerman. Hij komt hiervoor regelmatig naar onze praktijk om deze behandelingen uit te voeren.

Invisalign-beugel

Interesse? Of gewoon nieuwsgierig?

Neemt u contact op met ons. Wij kunnen dan een afspraak met u maken waarbij we uw tanden scannen met een intra-orale 3D-scanner (géén röntgen). Vervolgens kunt u een simulatie bekijken van wat er mogelijk is met uw tanden. Dit proces wordt leuk weergegeven in onderstaand filmpje.

Wist u dat Invisalign voor vrijwel alle orthodontische behandelingen ingezet kan worden? Bij zowel kinderen als volwassenen.

Voor kinderen wordt dit binnen een aanvullende verzekering meestal net zo goed vergoed als een traditionele beugel.

Uw kind hoeft dan alleen de transparante beugels te dragen en geen metalen blokjes en draden meer in de mond!

Before-and-after-Invisalign-1

Waarom is Invisalign zo goed?

De transparante beugels van Invisalign werken volgens een computersimulatie vanuit een database van tientallen miljoenen behandelingen. Daardoor is het algoritme steeds verder en verder geoptimaliseerd en de uitkomst zeer voorspelbaar. Iedere maand worden er nieuwe transparante beugels op deze simulatie gemaakt. Uw tanden worden dan naar de juiste stand uit de simulatie gedwongen. Dat gaat heel langzaam en is daardoor minder pijnlijk dan bij een gewone beugel. Ook heeft u geen metalen in de mond en geen scherpe onderdelen. Vanwege de simulatie die u vooraf te zien krijgt, weet u voordat de behandeling begint hoe uw mond er na de behandeling uit komt te zien. Natuurlijk alleen als u de transparante beugels trouw draagt.
Kijk ook op www.invisalign.nl voor meer informatie!

Invisalign-Rosmalen
Invisalign-beugels

Hoe werkt uw behandeling?

Het kan zijn dat er bij u in de loop van de jaren wat minder mooie vullingen of gesleten tanden ontstaan zijn. Na afloop van de behandeling kunnen onze tandartsen ook dit voor u herstellen met wit vulmateriaal (composiet) of porselein.

Ook hebben we gemerkt dat iedereen zo blij is met het resultaat na behandeling, dat ze ook graag de tanden wat witter willen hebben. Daarom bieden wij u aan om na de Invisalign behandeling bleekmallen (dit kan niet met de transparante beugels) voor u te laten maken voor slechts 250 euro (in plaats van de gangbare 350 euro). Dit inclusief bleekmiddel voor twee weken en mallen waarmee u jaren vooruit kunt om het bij te houden. Vraag uw behandelaar om meer informatie!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
alleen voor spoed

Dinsdag
alleen voor spoed

Woensdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Donderdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Vrijdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Omstandigheden

Beste bezoeker,

Helaas zijn wij vanwege omstandigheden genoodzaakt om u te verwijzen naar een van onze zusterpraktijken:

Zij kunnen alles op het gebied van uw mond voor u verzorgen; controles, mondhygiëne, kronen, bruggen, orthodontie, implantaten, protheses, etc.

Excuses voor het ongemak en wij hopen u snel weer op onze vertrouwde locatie te mogen begroeten!

Team Tandartsenpraktijk Stratum