Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

Al jaren toonaangevend

Tandartspraktijk Stratum is een praktijk met een kleinschalig maar deskundig team. Wij vinden het belangrijk dat iedere patiënt de persoonlijke aandacht krijgt. Dit doen wij mede door de zorgvraag en lange termijn behandeling van de mondgezondheid centraal te zetten. Dit van het behandelen van angstige patiënten en kinderen, uitgebreide plannen en klein chirurgische ingrepen, wortelkanaalbehandelingen en, (implantologisch) kroon- en brugwerk, protheses en gecompliceerde extracties, parodontologische (tandvlees) behandelingen en ondersteuning bij de dagelijkse verzorging.

Wij verplaatsen ons in de patiënt en betrekken de patiënt het behandelplan. Door onze perfecte goedgeorganiseerde teamsamenwerking bieden wij persoonlijke hoogwaardige tandheelkunde op hoog niveau.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
alleen voor spoed

Dinsdag
alleen voor spoed

Woensdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Donderdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Vrijdag
08:15 – 12:15 & 13:00 – 17:00

Altijd in de juiste handen

Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van specialistische hulp zoals kaakchirurg, orthodontist, endodontoloog, parodontoloog en implantoloog. Hiermee zijn afspraken gemaakt inzake verwijzing, behandelingen, overleg en terugkoppeling.

Omstandigheden

Beste bezoeker,

Helaas zijn wij vanwege omstandigheden genoodzaakt om u te verwijzen naar een van onze zusterpraktijken:

Zij kunnen alles op het gebied van uw mond voor u verzorgen; controles, mondhygiëne, kronen, bruggen, orthodontie, implantaten, protheses, etc.

Excuses voor het ongemak en wij hopen u snel weer op onze vertrouwde locatie te mogen begroeten!

Team Tandartsenpraktijk Stratum